top of page
Anchor 1

Transformational Hatha Yoga (THY)

Yoga er en samling mentale og kroppslige teknikker med opprinnelse i India. I yoga legges det vekt på å forene kroppens forskjellige funksjoner så de kan nytte godt av hverandre. Kropp, sinn og følelser balanseres gjennom forskjellige øvelser som gir deg styrke, fokus og indre ro. Det er kanskje nettopp dette lille pusterommet du søker i en hektisk hverdag.

THY er et kraftfullt system satt sammen av fire forskjellige yogateknikker: Asanas- fysiske yoga posisjoner for å styrke og strekke kroppen. Pranayama- pusteteknikker for å balansere følelser. Mantra- for å fokusere og finne ro. Meditasjon- for å bli mer bevisst på ditt sanne jeg, gjennom observasjoner.

SPREK Streetjazz

Anchor 2

Streetjazz er en blanding av jazzdans og hip hop. Her skal vi først og fremst ha en sprek treningsøkt med energi og danseglede! Du trenger ikke ha dansebakgrunn for å delta.

SPREK Godt voksen

Anchor 3

Trening tilpasset deg som er godt voksen. Fokus på funksjonelle styrke- og balanseøvelser for hele kroppen. Godt voksen-timene er lagt opp på en slik måte at de skal passe for deg som ønsker å ta vare på kroppen din, og forebygge muskel- og skjelettplager og hjerte-karsykdommer, for deg som ikke har trent så mye tidligere, og for deg som har kroniske smerter/plager i muskel og skjelett.

Trening til fengende musikk for de godt voksne, men passer også for deg som er yngre og som vil komme igang med trening.

Fit-2-Fight 

Anchor 4

En kampsportinspirert klasse som er morsom, utfordrende og får deg i form på en litt annerledes måte. I Fit-2-Fight får du mulighet til å slippe løs din indre fighter, få opp pulsen og blodet til å bruse. Målet er at du skal brenne kalorier på en ny, morsom og spennende måte. Mens musikken motiverer deg, skal du slå, sparke og svette deg "lean & mean." Dette er ikke en tradisjonell kampsport klasse med belter, drakter eller hvor man lærer mønstre. Fit-2-Fight er en blanding av teknikker fra ulike kampsporter, kombinert med dagens beste styrke- og kondisjonsøvelser. Klassen er for deg fra 16 år og oppover som ønsker å gjøre en reell innsats for å komme i form, forbedre din fysiske velvære, og ønsker å trene i et trygt, vennlig og støttende miljø. Hvis du er klar til å gjøre en endring til det bedre, så kom som du er, og "Let's get you ready to rumble!"

Pilates

Anchor 5

Pilates er styrketrening som legger vekt på muskulær balanse i kroppen med stabilitet og kroppskontroll som mål. I våre pilatestimer skaper vi en bevissthet som gjør at du vil bære kroppen din på en korrekt måte. Dette vil igjen forhindre skader og gi deg energi og kraft i hverdagen. Vi fokuserer på rolig pust og myke bevegelser som raskt og effektivt gir gode resultater.

Anchor 6

SPREK Styrkesirkel

God gammeldags sirkeltrening. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med. Belastningen og nivåer tilpasses individuelt, så denne timen passer dermed for de aller fleste. Her får du både kondisjon og styrke på ulike stasjoner.  Vi jobber med 40 sekunders arbeid og 20 sekunders pause. Du får grundig forklaring på hvordan øvelsene utføres, og individuell veiledning gis dersom det trengs. En effektiv økt hvor vi trener igjennom hele kroppen. 

Anchor 7

SPREK Puls

Kondisjonstime med enkle trinn og energisk musikk hvor treningseffekt og treningsglede står i fokus.

SPREK Mage/Rygg 

Anchor 8

Fokus på bevisstgjøring og aktiv bruk av stabiliseringsmuskulatur i buk og rygg, samt samspillet mellom disse. Enkel, riktig og effektiv trening av kjernemuskulaturen som kan tilpasses alle nivåer, alt fra nybegynnere til idrettsutøvere. Passer for alle.

Anchor 9

SPREK Senior Studio

Egentrening for seniorer i studio, med tilgjengelig treningsveileder.

Anchor 10

SPREK Ungdom

Egentrening for ungdom i alderen 13-15 år i studio, med tilgjengelig treningsveileder.

Anchor 11

SPREK Latin Mix

SPREK Latin Mix er en blanding av latin-amerikansk dans og zumba. Her får du testet både koordinasjon, styrke og kondisjon gjennom danser som samba, cha-cha-cha og jive. Passer perfekt for deg med danseglede og ønske om en morsom treningsøkt!

Anchor 12

BodyPump, LesMills®

BODYPUMP er styrketrening for hele kroppen med bruk av vekter og vektstang. Du blir sterk, utholdende og definert. Passer for alle over 16 år. Velg ditt nivå ut ifra tyngde på vektskivene.

Fordeler med BODYPUMP:

 • Forbedrer styrke

 • Utfører 70-100 repetisjoner per kroppsdel ​​til sammen opptil 800 repetisjoner totalt

 • Styrker treningsferdighetene dine

 • Former og toner musklene dine

 • Beskytter ditt skjelett og ledd fra skade

 • Kommer i form raskt

 • Gir deg selvsikkerhet

Anchor 13

BodyBalance, LesMills®

BodyBalance er en perfekt blanding av yoga, thai chi og pilates som gjør at du blir konsentrert og avspent. I en Bodybalance time trenes styrke og fleksibilitet til vakker og harmonisk musikk. Fokus på mage/rygg muskulatur, styrke og smidighet, bevegelighet og balanse, reduserer stress og spenninger. Forbedrer holdningen din, kan øke konsentrasjonen og den mentale tilstedeværelsen. Passer for deg som har trent litt fra før.

Anchor 14

CX Worx, LesMills®

Med CX Worx får du trent alle muskler rundt kjernen av kroppen, buk og nedre del av rygg. Det vil også være øvelser for hofte og setemuskulatur. Alle øvelser har alternativer. Det er i utgangspunktet en utfordrende time, men du vil få hjelp til å finne alternativer som passer dine forutsetninger og nivå. En sterkere kjerne gir deg store fordeler både i hverdagen og på trening!

Anchor 15

GRIT Strength, LesMills®

Om du vil ha raskt synlig resultater så er høyintensitets intervalltrening (HIIT) noe for deg. GRIT-timene kjøres på 30 minutter med høy intensitet og maks innsats. LesMills GRIT series får deg til å gi alt - og litt til.

 

LesMills GRIT er for deg som:

 • vil ta din trening/dine resultater til neste nivå.

 • vil få ekstra motivasjon for å kunne tøye dine fysiske grenser

 • har som mål å gå ned i vekt og/eller nå nye mål med din trening.

 • helt enkelt vil øke intensiteten i din trening.

 

GRIT Strength gir deg økt styrke og toner kroppen din. GRIT passer for medlemmer over 18 år. Dette er ikke en time for nybegynnere. 

bottom of page