top of page
SPREK idrettslag

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med trenerteamet for å avklare hva vi kan tilby, ut fra deres ønsker og behov. Ta kontakt med oss!

Christian Larsen

Christian Larsen

Treningsveileder og daglig leder

Tlf. 924 39 793

post@sprekgjerdrum.no

Hva ønsker du ut av dine utøveres egentrening? Det er sjeldent man får store progresjonen ut av at spilleren «sjekker inn» på treningssenteret et par ganger i uken. Det kan være vanskelig for utøveren å vite hva man skal gjøre, og hvordan. 

SPREK tilbyr tilpasset treningsprogram og treningsveiledning til lag/grupper innenfor forskjellige idrettsgrener. Treningsprogram settes opp i samarbeid med utøver og trener basert på hva utøveren skal bli bedre og ha fokus på. Vi jobber både med skadeforebygging og prestasjon. Sammen defineres konkrete mål som treningsveileder på SPREK følger opp på vegne av trenerteamet. Tester kan utføres og rapporteres til trenerteam. I tillegg kan det rapporteres på antall treninger utført i en gitt periode.

Et treningsopplegg rettet mot lag trenger ikke være begrenset til medlemmer av SPREK. Tester vil selvfølgelig bli gjennomført i SPREKs lokaler, uten behov for medlemskap. 

 

Alle idrettslag har forskjellige behov, og ulike muligheter økonomisk. Vi tilpasser våre treningsopplegg deretter!

I SPREK-teamet rundt slike prosjekt har vi flere fagressurser tilgjengelig; treningsveileder, personlig trener, kostholdsveileder og naprapat.

SPREK vil i tillegg kunne tilby idrettslag og større grupper tilpasset gruppetrening (medlemmer og ikke-medlemmer), workshops, kick-off, seminarer osv. Send oss deres ønske, så skal vi lage gode treningsopplegg for dere.

Eksempel på treningsopplegg for et lag kan være:

TRENERTEAM

Oppstartsmøte. 
Trenerteam og SPREK definerer mål og
ønsker for treningsopplegget. Spillerne kartlegges enkeltvis.

TRENERTEAM OG SPILLERE

Samling med informasjon, program-
gjennomgang, teknikkgjennomgang, kostholdsveiledning

og testing. 

ENKELTVIS, SPILLER

Minimum 1 treningsveilednings-/
oppfølgingstime

pr. spiller hver 1-2 mnd. 

TRENERTEAM OG SPILLERE

Samling, felles treningsøkt, testing. 

bottom of page