top of page

Naprapatbehandling

SPREK Gjerdrum samarbeider tett med Skedsmo og Gjerdrum Naprapatklinikk, som har avdelinger i Gjerdrum og på Skedsmokorset. På klinikkene finner du Naprapat Hege Rikheim og Naprapat Thomas Lund Johannesen.

Naprapatene jobber med undersøkelse, behandling og rehabilitering av plager i muskler, ledd og nervesystemet. Ved første besøk prioriteres en grundig samtale og undersøkelse. Deretter skisseres et behandlings- og rehabiliteringsopplegg. Naprapatene jobber tett med de personlige trenerne på SPREK, slik at du får best mulig hjelp med trening og dine plager.

For mer informasjon se skedsmonaprapatklinikk.no

Skedsmo-png.png

T: 91 92 88 18 

E: post@skedsmonaprapatklinikk.no

A: Vestvang 6, 2022 Gjerdrum (v/SPREK)

Thomas.jpg

Thomas Lund Johannesen

Thomas jobber med alt fra Kari og Ola Nordmann til toppidrettsutøvere, og er opptatt av å se hele mennesket. Han har en brennende interesse for skadeforebygging og idrettsmedisin, og jobber tett med flere idrettslag.

Hege.jpg

Hege Rikheim, naprapat

 

Hege jobber med alt fra nakke og rygg til armer og ben. I tillegg til å være en dyktig behandler, har hun også kurset seg innenfor kommunikasjon for å kunne hjelpe pasienter til å forstå plagene sine best mulig. Hun er utdannet PT og spiller aktivt badminton i Frogner.

bottom of page